Priima (Hundfoder)

Din hund förtjänar PRIIMA färskfoder!


Priima är ett fryst hundfoder, som tillverkas av svenska, utvalda råvaror av högsta kvalité. Priima har tillverkat färskfoder i över 30 år och strävar efter att göra ett foder anpassat till hundens behov, för friska och starka hundar. Priima är framtaget i samråd med erfarna hunduppfödare och används av de som ställer stora krav på sina hundars kondition, prestationsförmåga och avelsresultat.


Priimas frysta hundfoder är tack vare sin allsidiga och dietiskt riktiga sammansättning lämpat som helfoder till såväl, valpar, digivande tikar som vuxna hundar. Färskfoder från Priima är särskilt lämpat för aktiva hundar, såsom brukshundar, jakthundar, slädhundar och kapphundar. Priimas frysta hundfoder är portionsförpackat i 1kg korvar, färdigt att användas och ska inte kokas.


Priimas frysta hundfoder görs huvudsakligen av nötkött, kycklingkött, som kommer från svensk livsmedelsproduktion, samt fisk och ris. Allt av högsta kvalitet. Det är nyttigt och vänligt för hundens mage eftersom proteinet inte är upphettat. Detta gör att råvarorna i vår skonsamma tillverkningsprocess, kan behålla såväl aminosyror, vitaminer som smaker. Hundägare som använder Priima uppskattar vår kvalitet, och upplever att hundarna har ett mycket gott hälsotillstånd.


Priima Hundfoder är ett familjeföretag

Priima har tillverkat foder sedan början på 50-talet. Efterhand upplevde vi att det fanns ett behov efter fryst hundfoder till hundar. Detta visade sig vara helt rätt. Färskfoder har blivit ett mycket attraktivt alternativ till konventionell utfodring.

Under årens lopp har vi knutit många goda kontakter. På Sveriges Lantbruks Universitet och Statens Vetrinärmedicinska Anstalt har vår koncern under årens lopp haft ett mycket gott samarbete och dessa har varit oss behjälpliga med bl. a. råd.


Uppfödare som sysslar med utställning såg att våtfoder hade en gynnsam inverkan på hundarnas päls, och ägare till aktiva hundar såsom jakthundar, draghundar m.m. såg att dessa presterade mera samt var friskare.


Och trots vetenskapliga rön och forskningar finns fortfarande hundar där ägarna uppfattar att det finns problem med konventionellt foder.


Maten finns med olika energiinnehåll för att vara anpassat till olika hundars individuella energibehov, delvis beroende på hunden fysiska aktivitet.


För dessa hundägare som lägger en mycket stor del av sin tid på hundarna, är det av största vikt att kosten är välbalanserad och optimal, för att få en framgångsrik säsong.


                                                                                                                                                             * Texten är hämtad från priimas hemsida

Vår egen erfarenhet av färskfoder sträcker sig ca 10 år tillbaka när vi köpte Meya. Vår uppfödare använde då Priima och vi använde torrfoder till vår andra Whippet som då var till åren kommen. När vi bytte foder till Priima märkte vi direkt skillnad på henne både i päls och energinivå samt att avföringen blev mindre, fastare och mer regelbunden. Vi har sedan dess endast använt Priimas färskfoder och resultaten våra hundar gjort på banorna tycker vi talar för sig själva. Vår valpkull är uppfödda från första tuggan på fodret och vi är verkligen jättenöjda.


En gång i månaden kör vi en leveransrundatill utvalda orter.


Leveranser kommer ske enligt schema till följande orter: Emmaboda -Örsjö- Nybro - Trekanten - Smedby - Kalmar - Ljungbyholm - Söderåkra - Bergkvara -Torsås - Vissefjärda   


Planerade leveransdatum  2023 - 15 Feb


 


Nu kan du även ringa och avtala egen hämtning hos oss i Emmaboda  073 318 00 61


Priima ST

(Klicka här för mer information)
Per 100 gram foder

Omsättbar  energi  590KJ

Protein                 13,6 gram

Fett                        7,1  gram

Kolhydrater NFE    9,3 gram


Kg

Pris

15

448kr (leverans)


 

15

426kr (Hämtning)Vid större kontunerliga månadsbeställningar

kontakta oss för prisSammansättning:

Svenska kött- och animaliska biprodukter från nöt och

kyckling, fettgrevar, fisk, kokt ris, havregryn, vetegroddar,

blodpulver, majsgluten, vetekli, bryggerijäst, kalk,

vitaminer och mineraler.

Inga tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen.

Endast svenska köttprodukter. Kategori 3.

Priima Special NK

(Klickahär för mer information)


Animaliskt foder utan vegetabiliska kolhydrater. Kompletteringsfoder som kan blandas med vegetabiliskt kosttillskott eller ges som enskilt mål.


Per 100 gram foder

Omsättbar  energi   795KJ

Protein                  15,1 gram

Fett                       17,2 gram


Sammansättning:

Muskelputs och inälvsmat (lunga, strupe, vom, lever, hjärta) från nöt. Köttbiprodukter och inälvsmat (hals, lever, muskelmage) från kyckling. Till fodret är det tillsatt vitaminer och mineraler.

Inga tillsatser av konserveringsmedel eller färgämnen.

Endast svenska köttprodukter. Kategori 3.

Kg

Pris

15

463kr(Leverans)

 

 

15

441kr(Hämtning)

 

 

 


 

 

Vid större kontunerliga månadsbeställningar

kontakta oss för prisHär kan du kontakta oss med frågor mm  eller tfn: 073 318 00 61